R
A
F
F

Askeri Kıyafetlerde Dünya'da Öncü!

Raff Military Textile

Raff Military Textile temelleri yaklaşık 1950'li yıllara kadar dayanan ve kurulduğu günden bu yana ülkemizde askeri kıyafet tekstil endüstirisi denildiği anda akla gelen ender firmalardan biridir. Faaliyet süresi boyunca ürün kalitesi, geniş ürün yelpazesi, müşteri memnuniyeti, uzman personeli, teslimat hızı, inovatif ve yenilikçi prensipleriyle 50 yılı aşkın süredir Türkiye’nin sektöründe öncü konumundadır.

İlk olarak 2007 yılında yurt dışına açılan firmamız, ülkemizde sektörünü en iyi şekilde temsil ederken bu kez dünyada askeri kıyafet ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedeflemiştir. Bugün, dünyanın farklı ülkelerine; yoğunlukla Türki Cumhuriyetler, Balkan ülkeleri, Ortadoğu ülkeleri ve Afrika ülkelerine istikrarlı olarak ihracatlar gerçekleştirmektedir. Raff Military Textile Türkiye'de olduğu gibi Asya, Afrika ve Avrupa ülkelerinin birçoğunda da zirve noktaya ulaşmayı başarmıştır.

RAFF; ‘’ Royal Army’s Future Forces ’’ kelimelerinin bir araya gelmesi ile oluşturulmuştur. Marka ismimiz, hizmet ettiğimiz sektöre duyduğumuz saygı ve değeri yansıtmaktadır. Uluslararası alanda hedeflediğimiz müşterilerimiz için uluslararası bir dilde marka adımızı belirledik. Belirlediğimiz hedeflere adım adım ulaşırken hizmet ve ürün kalitemizi her geçen gün daha da artırmayı görev ediniyor ve alanında uzman ekip arkadaşlarımız ile her zaman daha iyisi için çalışıyoruz.

Askeri kıyafet tekstil sektöründe kurulduğumuz günden itibaren uzman kadro, yüksek ürün kalitesi, geniş ürün yelpazesi, üstün kalite standartlarında ham madde kullanımı, çevreye duyarlı üretim, son teknoloji ile donatılmış altyapı ve hem ürünlerinde hem de sektöründe daima yenilikçi ve inovatif anlayışımız ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Müşteri odaklı tasarım ve modellerimizi geliştirip daha sonra üretim tecrübemiz ile bu materyalleri birleştiriyoruz. Optimal fiyatlarla her zaman müşterilerimize ekonomik, hızlı ve kaliteli hizmetler sunuyoruz.

Sloganımız; “Sorunsuz üretim, sorunsuz teslimat ve mutlu müşteriler.”

Şirketimizin varlık sebebini ve müşterilerimiz için hangi değerlerle üretim yapılığını açıklayan misyonumuz; kaliteden ödün vermeden en iyi askeri ve polis giyim ürünlerini en uygun fiyata üretmektir. Müşterilerimizle daima güvene dayalı ve uzun vadeli ilişkiler kurmaya odaklanıyoruz. Her zaman ihtiyaç ve beklentileri karşılamak bununla birlikte mümkün olan en hızlı teslimatı sağlamayı garantiliyoruz. Yarım asırlık geçmişimizden kazanılmış bilgi birikimi ve aynı tecrübeyle yetiştirilmiş uzman kadromuz ile geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz.

Raff Military Textile ailesi olarak sektörümüzde ulaşmak istediğimiz noktayı ifade eden vizyonumuz; Askeri, Polis ve Kurumsal tekstil ürünleri sunan markalar içinde Türkiye’de en iyi firma olmayı başardık şimdi ise dünya genelinde de “İlk 5 Arasında” yer almayı hedefliyoruz. 50 yılı aşkın süredir içerisinde bulunduğumuz askeri kıyafet tekstil sektöründe Türkiye‘de ve Dünya’da şu anki konumumuza gelmemizin ana unsurlarından olan firma değerlerimiz; Ekip arkadaşlarımızı en büyük güç kaynağımız olarak görmek, onlarla birlikte güvenilir, yenilikçi, sorumlu ve özverili bir uyum içinde çalışmaktır.

Firmamız askeri kıyafet endüstrisinde güçlü altyapısı ve dünya üzerindeki geniş müşteri portföyü ile böylelikle en büyük askeri kıyafet üreticisi olmayı başarmıştır. Kumaş kontrolünden dikimine, dikiminden paketlemeye kadar tüm süreçleri bünyesinde barındıran Raff Military Textile, askeri kıyafet ve kurumsal kıyafetler alanında tüm modelleri, aynı kalite ve verimlikte sunabilen ender firmalardandır. Kaliteli üretimin yanında özel tasarım yaparak müşterilerimizin istediği modelleri geliştirmek ve onların kişisel ihtiyaçlarını da tam anlamıyla karşılayabilmek bizleri diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

1950'li yıllardan günümüze kadar üretim kalitesinden taviz vermeyen firmamız, ürettiği ürünlerin kalitesini arttırmak adına durmaksızın AR-GE, teknoloji ve inovasyon olanaklarından yararlanmaktadır. Bu doğrultuda Raff Military Textile'in üstün kalite standartı ve üstün müşteri memnuniyeti Uluslararası geçerliliğe sahip ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002: 2014 Müşteri Memnuniyeti sertifikaları ile tescillenmiştir.

Raff Military Textile olarak askeri personellerin yaşamını kolaylaştıracak olan askeri kıyafet ve ekipmanları, kullanım alanlarına göre ve ülkelerin resmi şartnamelerine birebir uyarak üretimlerini gerçekleştiriyoruz. Dünya çapında yaptığımız iş birlikleri ve anlaşmalar neticesinde dünyanın farklı coğrafyalarından birliklerin ihtiyaçlarını ve askerlerin en ekstrem koşullarda bile görevlerini optimal seviyede icra edebilmesi için gerekli olan tüm bilgileri gözlemliyoruz. Dünya’da geliştirilen yeni teknolojileri ve ürünleri sıkı bir şekilde takip ederek bunları yine kendi bünyemizde geliştirip uygun ürünlerimizde kullanıyoruz.

Tasarım ekibimiz, iş birliği yaptığımız müşterilerimizin doğal ve coğrafi koşullarını ve bununla birlikte kişisel taleplerini göz önüne alarak en doğru tasarımları ortaya çıkarmaktadır. Asya, Avrupa ve Afrika coğrafyalarında bulunan farklı iş birliklerimiz ve bulundukları farklı doğal koşulların kullanım alanına göre tekstil malzemesi seçimi yapılarak üretimlerimiz başlamaktadır. Askeri kıyafet, askeri malzeme, askeri kemer, polis kıyafetleri, polis malzemeleri, medikal kıyafetler, itfaiyeci kıyafetleri, iş elbiseleri ve botlara kadar geniş kapsamlı ürünler sunmaktayız.

Üretmiş olduğumuz tüm askeri kıyafet ve malzemeler uluslararası kalite standartları ve resmi şartnamelere yönelik yapılan testlerle uyumlu olmaktadır. Geniş ürün yelpazemiz ve yüksek kapasiteli fabrikalarımız ile müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını kendi bünyemizde sürdürülebilir üretime de özen göstererek hızlı bir şekilde hazırlamaktayız. Ürünlerimizde teknik şartnamelere tam olarak uyulmasıyla uzun ömürlülük, sağlığa uygunluk, yüksek kalite ve birinci sınıf ham madde kullanımı garanti edilmektedir. Raff Military Textile olarak üretimimizdeki en büyük motivasyon ve ilham kaynağımız; çalışma arkadaşlarımızla oluşturduğumuz dayanışma ve takım ruhudur.

Çağımızın her geçen gün gelişen ve değişen teknolojisi sayesinde 1950 yılından beri müşterilerimize içinde bulunduğumuz sektörün gücünü en iyi şekilde yansıtmaktayız.

Son olarak her geçen gün gelişen savunma sanayiiye olan bağlılığımız ve çalışma alanımızdaki istikrarımız ile bir dünya markası olmayı, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla çıkmış olduğumuz bu uzun yolda gelecek beklentilerini yavaş yavaş gerçekleştiren firmamız, üst düzey yönetim kadromuz tarafından yapılan uygun stratejiler ve değişimlerle kendini sürekli geliştiriyor ve aynı zamanda sınırlarını da büyütüyor. Tüm bunların bir sonucu olarak siz müşterilerimize her zaman en hızlı, en uygun ve en kaliteli üretimi yapmanın bir kez daha sözünü veriyoruz.

M
I
L
I
T
A
R
Y